Bijverdienenpagina.nl
Bijverdienen » Bijverdienen tips

Bijverdienen tips

Tip-Referals

bijverdienen kan op verschillende manieren, behalve met mails en kliks gaat dat ook met leden werven en door vrienden en kennissen aan te melden. Dat kan door een eigen uniek link (welke je krijgt als lid van jouw spaarprogramma) te mailen naar je vrienden, of je zet de link standaard onderaan je mails. Als je een website hebt kun je ook een banner plaatsen, al deze zaken staan in je account en kun je zo gebruiken. Je krijg een bonus voor elk door jou aangemelde nieuwe lid en ook een percentage van wat deze leden verdienen. Zo verdient je nog meer!

Tip-verdienen met banners klikken

Ook kan je geld verdienen door het klikken op bepaalde banners, dat kan 1x per dag of 1x per 2 dagen zijn. Het levert trouwens niet veel op, maar kost ook nagenoeg geen tijd. Het klikken op een banner levert ongeveer een halve cent op. Er zijn ook banners waar de 100e klikker € 0,10 verdiend, als je dit elke dag doet lukt het je vast wel een keer om de 100e te zijn en verdien je weer € 0,10.

Tip-verdienen met onderzoeken,enquetes en prijsvragen

Als lid van spaarprogramma's wordt je regematig uitgenodigd om deel te nemen aan onderzoeken.

Ook kun je geld verdienen met enquêtes en prijsvragen. Meedoen levert vaak € 0,10 of € 0,15 op en als je het maar vaak genoeg doet zul je vast ook wel een keer een reis, televisie, smartphone of iets anders winnen.

Beste onderzoek, enquete en prijsvragen aanbieder's:

Tip-geld verdienen met uw internet site

Verdien geld met je eigen site. Affiliate marketing is een goede manier om geld te verdienen door andermans producten te promoten op je website. Zodra er een verkoop plaatsvindt via uw link, dan ontvangt u een gedeelte van de verkoopprijs (gedeelte van de winst) van het product. Affiliate Marketing is een leuke bezigheid en een van de beste manieren om geld te verdienen met uw website.

Een affiliatie betekent dat je een andere website promoot door links, reclame of een leuke actie op jouw eigen website te plaatsen. Als de bezoeker op je website klikt op zo'n link krijg je afhankelijk van het affiliatie contract betaald. Je kunt betaald krijgen per klik of sale. Als een bezoeker via jouw website iets koopt krijgt je daar commissie over. Ook via jouw site krijg je makkelijk nieuwe leden-referals! Je kunt je gratis inschrijven met jouw site bij een of meer affiliatieprogramma's!

Je kan ook een affiliatie-link plaatsen op je eigen website!

Wordt direct lid of bekijk de beste online marketing affiliate aanbieders:


of nog geen eigen site,maak die simpel,snel en gratis:

Tip-verdienen met eigen 0900 nummer

Door gratis je eigen 0900-nummer te registreren kan je mensen advies geven. Weet jij bijvoorbeeld veel af van horoscopen? Dan is dit misschien iets voor jou! Je kunt zelf bepalen hoeveel de beller gaat betalen per minuut per gesprek. Nadat je het nummer hebt vastgelegd, kan je hiermee adverteren in de krant of bijvoorbeeld op internet. Registreren kan bij:

of eigen webwinkel beginnen...


                 Voor beste AANBIEDIENGEN ga snel naar pagina 

        IK KOOP,MAAR%%%GOEDKOPER !!!