Bijverdienenpagina.nl
Bijverdienen » veel gestelde vragen

veel gestelde vragen         

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en de antwoorden. Staat er geen antwoord op één van uw vragen? Stel deze dan gerust via de contact pagina.

Wat moet ik doen om geld te verdienen?

Je kunt je direct gratis aanmelden en mee te doen met de spaarprogramma's. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Je moet niet vergeten om die te bevestigen. Daarnaast krijg je ook gelijk een welkoms bonus. Je hebt daarmee bij je aanmelding al gelijk gratis geld verdiend!

Hoe werkt het?

U ontvangt enkele e-mails per dag. U ontvangt de zogenaamde 'clix' voor het klikken op de mails. Die clix worden bijgeschreven op uw saldo. Een aantal minuten per dag is alles wat nodig om deze mails dagelijks weg te werken. Aanmelden kan op uw prive e-mail adres of u maakt een apart adres aan voor de clix mails.

Wat moet ik weten over betaalde mails?

Geld verdienen met mails lezen is een vorm die al sinds het ontstaat van het internet bestaat. Dit is niet voor niets. Mede door de leuke manier van geld verdienen en het geld dat ermee verdient wordt blijft het een populaire activiteit. Sinds het aanbreken van de crisis zijn deze programma’s meer in trek dan ooit. Immers je verdient, maar bespaart ook eens op een aantal zaken. Geld verdienen met mails lezen is niet de enige manier. Binnen het programma zijn er spelletjes waarmee je geld kan verdienen, maar ook aanbiedingen en acties waarvan je op de hoogte wordt gesteld. 

Wat verdien ik?

Dat is geheel afhankelijk van de hoeveelheid werk die je erin stopt. De meeste mensen verdienen na een paar maanden 10 tot €20 per dag!

Is het echt Gratis?

Het deelnemen aan spaarprogramma´s is 100% gratis en zonder verplichtingen. U hoeft niets te doen als u dat niet wilt, en u kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden. U kunt zich dus gerust aanmelden bij de programma´s welke u aanspreken en hiervoor geen cent te betalen.

Kan iedereen dit?

Iedereen met een Nederlandse bankrekening en een email adres kan deelnemen. Veel kennis van de computer is niet nodig!

Zijn de programma´s betrouwbaar?

Ja, spaarprogramma´s zijn 100% betrouwbaar. Wij werken alleen samen met spaarprogramma´s die in handen zijn van de beste en grootste marketing bedrijven. Deze bedrijven hebben een strikte privacy policy, wat simpelweg betekent dat deze uw gegevens nooit zullen doorspelen of verkopen aan derde partijen. Geld verdienen met spaarprogramma's is dus betrouwbaar, gratis en zonder verplichtingen!

Alleen mailtjes lezen of kan ik anders bijverdienen?

Er zijn zeker nog andere mogelijkheden daarvoor. Je leest op deze site hoe dat kan. Bovenaan in het menu staan (pagina bijverdienen tips) verschillende manieren van thuiswerk beschreven met tips om nog meer te verdienen en te besparen!

                 

Voor de beste AANBIEDIENGEN ga snel naar de pagina  

 IK KOOP,MAAR%%%GOEDKOPER !!!